2016-03-18 15:36

2016-03-18 15:36

Far & son till Karlstad

MUSIK

I morgon kväll, lördag, spelar duon Far & son på Welo i Karlstad.

Gruppen består av Simon Gärdefors (Las Palmas) och Frej Larsson (Maskinen, Slagsmålsklubben). Spelningen är ett av stoppen på ”7 sorters kakor tour”. I ett klipp på gruppens Facebooksida meddelar de att kakor kommer att skjutas ut ur t-shirt-kanoner.

Gruppen består av Simon Gärdefors (Las Palmas) och Frej Larsson (Maskinen, Slagsmålsklubben). Spelningen är ett av stoppen på ”7 sorters kakor tour”. I ett klipp på gruppens Facebooksida meddelar de att kakor kommer att skjutas ut ur t-shirt-kanoner.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.