2016-03-16 08:41

2016-03-16 08:41

Jill Johnson kommer till Karlstad

NÖJE

Jill Johnson ger sig ut på Sverigeturné i höst.
Ett av stoppen blir på CCC i Karlstad.

Jill Johnson är hyperaktuell just nu. I höstas lades ytterligare en säsong av Jills veranda till handlingarna och i början av veckan var hon den första artisten som presenterades till sommarens inspelningar av Så mycket bättre.

Men inte nog med det. I höst ger sig countrystjärnan ut på turné - och i bagaget finns då en ny skiva med egenskrivet material.

- Jag har jobbat med så många andra artister i "Jills veranda", jag har gjort krogshow och haft ett otroligt högt tempo. Jag landade i en tid där jag känner att allting jag gör måste ha relevans. Därför bad jag skivbolaget om att få ge den här skivan lite mer tid för att kunna känna efter ordentligt, säger Jill till TT.

Jill Johnson besöker 20 städer under turnén som når Karlstad och CCC lördag 1 oktober.

Jill Johnson är hyperaktuell just nu. I höstas lades ytterligare en säsong av Jills veranda till handlingarna och i början av veckan var hon den första artisten som presenterades till sommarens inspelningar av Så mycket bättre.

Men inte nog med det. I höst ger sig countrystjärnan ut på turné - och i bagaget finns då en ny skiva med egenskrivet material.

- Jag har jobbat med så många andra artister i "Jills veranda", jag har gjort krogshow och haft ett otroligt högt tempo. Jag landade i en tid där jag känner att allting jag gör måste ha relevans. Därför bad jag skivbolaget om att få ge den här skivan lite mer tid för att kunna känna efter ordentligt, säger Jill till TT.

Jill Johnson besöker 20 städer under turnén som når Karlstad och CCC lördag 1 oktober.