2016-03-09 14:20

2016-03-09 14:20

Carola till Frykdalsdansen

Nu är det klart med ytterligare en konsert i Värmland för Carola.

Den 30 juli kommer hon till Frykdalsdansen i Sunne. Hon besökte dansen senast för 10 år sedan, då åkte hon i ilfart (hon berättade för publiken att hon kört i 160 kilometer i timmen) för att hinna till spelningen i tid.

Carola fick sitt genombrott i Melodifestivalen 1983 med Främling.

Den 30 juli kommer hon till Frykdalsdansen i Sunne. Hon besökte dansen senast för 10 år sedan, då åkte hon i ilfart (hon berättade för publiken att hon kört i 160 kilometer i timmen) för att hinna till spelningen i tid.

Carola fick sitt genombrott i Melodifestivalen 1983 med Främling.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.