2016-03-02 06:00

2016-03-02 06:00

Ny tv-säsong för Karlstadskock

Han fixar maten åt Viktoria Silvstedt, Isabel Adrian och Jan Emanuel Johansson. Nu är det snart dags för ytterligare en säsong av Realitystjärnorna på godset med Karlstadskocken Anders Fröberg.

Anders Fröberg har spelat in en andra säsong av Realitystjärnorna på godset där dokusåpakändisar möter varandra under några dagar. Det handlar mycket om mat, men också om deltagarnas liv och erfarenheter.

– Många av deltagarna är skandalomsusade, berättar Anders Fröberg.

– I programmet får dom själva berätta om saker som har hänt. I flera fall har det varit en enorm skillnad mellan den bild av en person som jag har fått genom skriverier och den person jag mött i verkliga livet.

Alla avsnitt spelades in i höstas och det första av de planerade sex programmen ska sändas under mars månad, exakt programtid är inte bestämt ännu.

– Min roll den här säsongen har blivit mycket större, förutom att vara kock är jag lite av en lekledare också, fortsätter han.

– Jag håller i några av de aktiviteter som deltagarna ska genomföra. Varje deltagare har en egen dag, där just den personen är i centrum. Vissa av deltagarna har jag lärt känna ganska bra, det klickar med vissa.

Bland kändisarna som medverkar finns Qristina Ribohn, Meral Tasbas, Victoria Silvstedt, Kristian Täljeblad, Isabel Adrian och Jan Emanuel Johansson. De har synts tidigare i program som Paradise Hotel, Svenska Hollywoodfruar och Baren.

– Det blir spännande när så många sjukt olika personligheter ska samsas under samma tak. Det är klart det uppstår intressanta situationen.

Serien är inspelad på Yxtaholms slott som ligger utanför Flen.

– När det gäller maten har deltagarna fått berätta vad de gillar. Jag har fått förfrågningar som typ: ”Det här åt jag på en restaurang i Indien 1997, kan du fixa det?”. Jag har i stort sett fria händer att försöka sätta ihop en så passande måltid som möjligt.

Anders Fröberg såg också som sin uppgift att skoja med deltagarna.

– Det var inte bara en eller tio gånger som jag la vitlök i någons kaffe. Jag gillar att ställa till med oreda. Det var viktigt att få alla att trivas. Miljön var väldigt behaglig och alla kunde slappna av och vara sig själva på ett naturligt sätt.

Anders Fröberg har spelat in en andra säsong av Realitystjärnorna på godset där dokusåpakändisar möter varandra under några dagar. Det handlar mycket om mat, men också om deltagarnas liv och erfarenheter.

– Många av deltagarna är skandalomsusade, berättar Anders Fröberg.

– I programmet får dom själva berätta om saker som har hänt. I flera fall har det varit en enorm skillnad mellan den bild av en person som jag har fått genom skriverier och den person jag mött i verkliga livet.

Alla avsnitt spelades in i höstas och det första av de planerade sex programmen ska sändas under mars månad, exakt programtid är inte bestämt ännu.

– Min roll den här säsongen har blivit mycket större, förutom att vara kock är jag lite av en lekledare också, fortsätter han.

– Jag håller i några av de aktiviteter som deltagarna ska genomföra. Varje deltagare har en egen dag, där just den personen är i centrum. Vissa av deltagarna har jag lärt känna ganska bra, det klickar med vissa.

Bland kändisarna som medverkar finns Qristina Ribohn, Meral Tasbas, Victoria Silvstedt, Kristian Täljeblad, Isabel Adrian och Jan Emanuel Johansson. De har synts tidigare i program som Paradise Hotel, Svenska Hollywoodfruar och Baren.

– Det blir spännande när så många sjukt olika personligheter ska samsas under samma tak. Det är klart det uppstår intressanta situationen.

Serien är inspelad på Yxtaholms slott som ligger utanför Flen.

– När det gäller maten har deltagarna fått berätta vad de gillar. Jag har fått förfrågningar som typ: ”Det här åt jag på en restaurang i Indien 1997, kan du fixa det?”. Jag har i stort sett fria händer att försöka sätta ihop en så passande måltid som möjligt.

Anders Fröberg såg också som sin uppgift att skoja med deltagarna.

– Det var inte bara en eller tio gånger som jag la vitlök i någons kaffe. Jag gillar att ställa till med oreda. Det var viktigt att få alla att trivas. Miljön var väldigt behaglig och alla kunde slappna av och vara sig själva på ett naturligt sätt.