2016-03-02 14:30

2016-03-02 14:30

Disney på Scalateatern

NÖJE

Lördag den 23 april blir det riktig Disneyfrossa på Scalateatern i Karlstad.

Det är kören Voicette och dansare ur Gundegabaletten som kommer att gestalta kända sånger från filmer som Snövit, Djungelboken, Aristocats, Lejonkungen, Pocahontas, Den lilla sjöjungfrun, Frost och många fler.

De gör det till musik av Tomas Gantelius på piano och Per-Arne Pettersson på bas.

 

Det är kören Voicette och dansare ur Gundegabaletten som kommer att gestalta kända sånger från filmer som Snövit, Djungelboken, Aristocats, Lejonkungen, Pocahontas, Den lilla sjöjungfrun, Frost och många fler.

De gör det till musik av Tomas Gantelius på piano och Per-Arne Pettersson på bas.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.