2016-02-04 20:35

2016-02-04 20:39

Book diskas - låten har redan tävlat

NÖJE

Anna Book diskvalificeras från Melodifestivalen. Redan 2014 tävlade Anna Book låt – men med en annan text – i Moldaviens uttagning till Eurovision.

Låten finns sedan dess publicerad på bland annat det moldaviska tv-bolagets hemsida. Vid en presskonferens klockan 20.15 på torsdagskvällen meddelades att låten är diskvalificerad från den svenska uttagningen i Göteborg.

– Det finns inget alternativ, förklarade Christer Björkman på presskonferensen.

Låten finns sedan dess publicerad på bland annat det moldaviska tv-bolagets hemsida. Vid en presskonferens klockan 20.15 på torsdagskvällen meddelades att låten är diskvalificerad från den svenska uttagningen i Göteborg.

– Det finns inget alternativ, förklarade Christer Björkman på presskonferensen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.