2015-12-17 12:48

2015-12-17 12:48

Little Jinder till Nöjesfabriken

NÖJE

Grammisbelönade Little Jinder kommer till Värmland i vinter.

Den 15 januari släpper Little Jinder sitt andra album på svenska, som fått namnet Allting Suger.

Den 5 februari står hon på Nöjesfabrikens scen - samma kväll som Icona Pop gästar med sitt dj-set.

- Känns så kul att få välkomna Little Jinder tillbaka till Nöjes och att få erbjuda Icona Pops dj-set samma kväll känns ju som en helgjuten kombo, säger Olle Nilsson, marknadsansvarig på Nöjesfabriken, i ett pressmeddelande.

Den 15 januari släpper Little Jinder sitt andra album på svenska, som fått namnet Allting Suger.

Den 5 februari står hon på Nöjesfabrikens scen - samma kväll som Icona Pop gästar med sitt dj-set.

- Känns så kul att få välkomna Little Jinder tillbaka till Nöjes och att få erbjuda Icona Pops dj-set samma kväll känns ju som en helgjuten kombo, säger Olle Nilsson, marknadsansvarig på Nöjesfabriken, i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.