2015-12-16 16:05

2015-12-16 16:05

Senait redaktör för Musikhjälpen

P3:s Musikhjälpen är i fullgång. En av de som arbetar med programmet är Senait Tesfai, 27, från Skoghall som är redaktör för önskemusiken.

- En massa människor skickar in sina önskelåtar och alla har en historia om varför de vill att vi ska spela just deras låt. Det kan vara väldigt fina minnen som är förknippade med en viss låt eller bara för att låten är så himla bra, säger Senait till NWT.

- Mitt jobb är att välja ut de mest intressanta och roligaste historierna och samtidigt se till så att det inte är samma låtar som spelas hela tiden.

Musikhjälpen sänds i år från Linköping och leds av Gina Dirawi, Linnea Henriksson och Kodjo Akolor. Årets tema är att ingen ska behöva fly undan klimatet för att samla in pengar till förebyggande insatser så att människor ska slippa fly på grund av katastroferna.

 

 

- En massa människor skickar in sina önskelåtar och alla har en historia om varför de vill att vi ska spela just deras låt. Det kan vara väldigt fina minnen som är förknippade med en viss låt eller bara för att låten är så himla bra, säger Senait till NWT.

- Mitt jobb är att välja ut de mest intressanta och roligaste historierna och samtidigt se till så att det inte är samma låtar som spelas hela tiden.

Musikhjälpen sänds i år från Linköping och leds av Gina Dirawi, Linnea Henriksson och Kodjo Akolor. Årets tema är att ingen ska behöva fly undan klimatet för att samla in pengar till förebyggande insatser så att människor ska slippa fly på grund av katastroferna.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.