2015-12-10 07:07

2015-12-10 07:44

Amerikanska The Hooters till Arvika i sommar

NÖJE

Amerikanska The Hooters & Miriam Bryant kommer till Arvika i sommar för att uppträda på Arvika hamnfest.

The Hooters bildades 1980 i Philadelphia och var under 2015 ute på sin bejublade “35 Years Live Tour” och nu kommer de äntligen till Arvika Hamnfest.

Med sin blandning av ska, reggae och rock n roll har The Hooters genom åren levererat en rad låtar som "All You Zombies", "Brother Don´t You Walk Away", ”500 Miles” , "Johnny B" och ”Satellite”. Samtliga har sålt guld och platina.

Live Aid

The Hooters var det första bandet som uppträdde på Live Aid galan i Philadelphia och de medverkade i Roger Waters ”The Wall i Berlin” konsert inför närmare 500 000 åskådare på Potsdamer Platz.

Rob Hyman och Eric Bazilian har även blivit Grammynominerade som låtskrivare åt andra artister bland annat med ”Time after Time” (Cyndi Lauper) samt ”One of Us”  som x skrev till Joan Osburne som nyligen uppmärksammades i programmet "Hitlåtens historia" på SVT.

Lovande artist

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna.

Packmopedsturnen kommer och besöker Arvika Hamnfest under fredag den 5 augusti. Göran Samuelsson musikarrangemang rullar vidare med 13 stopp i värmland under juli och augusti. Med sig har Göran artister som Dregen, Roger Pontare, Love Antell, Elin Ruth samt världens bästa band Johan Håkansson, Bengt Bygren, Bengan Blomberg & Nikke Ström.

Arvika Hamnfest arrangeras 4–6 augustii.

The Hooters bildades 1980 i Philadelphia och var under 2015 ute på sin bejublade “35 Years Live Tour” och nu kommer de äntligen till Arvika Hamnfest.

Med sin blandning av ska, reggae och rock n roll har The Hooters genom åren levererat en rad låtar som "All You Zombies", "Brother Don´t You Walk Away", ”500 Miles” , "Johnny B" och ”Satellite”. Samtliga har sålt guld och platina.

Live Aid

The Hooters var det första bandet som uppträdde på Live Aid galan i Philadelphia och de medverkade i Roger Waters ”The Wall i Berlin” konsert inför närmare 500 000 åskådare på Potsdamer Platz.

Rob Hyman och Eric Bazilian har även blivit Grammynominerade som låtskrivare åt andra artister bland annat med ”Time after Time” (Cyndi Lauper) samt ”One of Us”  som x skrev till Joan Osburne som nyligen uppmärksammades i programmet "Hitlåtens historia" på SVT.

Lovande artist

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna.

Packmopedsturnen kommer och besöker Arvika Hamnfest under fredag den 5 augusti. Göran Samuelsson musikarrangemang rullar vidare med 13 stopp i värmland under juli och augusti. Med sig har Göran artister som Dregen, Roger Pontare, Love Antell, Elin Ruth samt världens bästa band Johan Håkansson, Bengt Bygren, Bengan Blomberg & Nikke Ström.

Arvika Hamnfest arrangeras 4–6 augustii.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.