2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Du bjuder in elever från Karlstad till din konsert, berätta!

HALLÅ DÄR...

...Gunhild Carling, som spelar med elever från Kulturskolan på Karlstad CCC den 10 januari.

– Jag turnerar med mitt storband och känner jag vill göra något som är lite extra kul. Precis som jag, en gång i tiden när jag var liten, fick vara med på musikfestivaler och träffa musiker och vara med och jamma. Jag vill föra det vidare! 25 elever från Kulturskolan i Karlstad kommer att få vara med under min konsert i Karlstad.

Vad kommer du att framföra med eleverna?

– Det blir ett nummer, en paradlåt, ett riktigt pangnummer! Eleverna får vara med och välja och styra utifrån vilka instrument de spelar. Jag hoppas att publiken ska känna att det blir livsglädje! Jag vill ju försöka förmedla musikens magiska kraft!

Du befinner dig i New York just nu, vad gör du där?

– Jag är här för att repetera inför en Frank Sinatra-hyllning som jag blivit inbjuden till. Den ska äga rum i början av december. Gunhild Carling kanske inte de flesta förknippar med Frank Sinatra, så det är oerhört mäktigt och hedersamt att få bli inbjuden till att vara med om detta. Dessutom kan jag passa på att köpa nya showklänningar! Det finns ingen plats där det går att få tag i bättre showkläder än i New York.

 

 

– Jag turnerar med mitt storband och känner jag vill göra något som är lite extra kul. Precis som jag, en gång i tiden när jag var liten, fick vara med på musikfestivaler och träffa musiker och vara med och jamma. Jag vill föra det vidare! 25 elever från Kulturskolan i Karlstad kommer att få vara med under min konsert i Karlstad.

Vad kommer du att framföra med eleverna?

– Det blir ett nummer, en paradlåt, ett riktigt pangnummer! Eleverna får vara med och välja och styra utifrån vilka instrument de spelar. Jag hoppas att publiken ska känna att det blir livsglädje! Jag vill ju försöka förmedla musikens magiska kraft!

Du befinner dig i New York just nu, vad gör du där?

– Jag är här för att repetera inför en Frank Sinatra-hyllning som jag blivit inbjuden till. Den ska äga rum i början av december. Gunhild Carling kanske inte de flesta förknippar med Frank Sinatra, så det är oerhört mäktigt och hedersamt att få bli inbjuden till att vara med om detta. Dessutom kan jag passa på att köpa nya showklänningar! Det finns ingen plats där det går att få tag i bättre showkläder än i New York.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.