2015-10-12 16:38

2015-10-13 11:26

Deborah från Karlstad med i Big Brother

TV

Under söndagskvällen sändes det första avsnittet av hösten Big brother-säsong. Bland deltagarna finns 27-åriga Deborah Grace, bosatt i Karlstad.

På tvprogrammets hemsida beskriver hon sig som frispråkig och ärlig, och drar sig inte för att säga vad hon tycker och tänker. Oärlighet och mobbning klarar hon inte av, hör hon skitsnack säger hon ifrån.

– Jag sätter alla andra före mig själv. Det är viktigt för mig att alla har det bra, säger Deborah som är född i Norge men som flyttade till Sverige med sin familj som 14-åring.

På tvprogrammets hemsida beskriver hon sig som frispråkig och ärlig, och drar sig inte för att säga vad hon tycker och tänker. Oärlighet och mobbning klarar hon inte av, hör hon skitsnack säger hon ifrån.

– Jag sätter alla andra före mig själv. Det är viktigt för mig att alla har det bra, säger Deborah som är född i Norge men som flyttade till Sverige med sin familj som 14-åring.