2015-10-09 06:00

2015-10-09 06:00

Hanna: "De värsta sekunderna i ditt liv"

TALANG: Hanna Forsvik, 18, från Åmål.

Hur kändes det att debutera som ståuppare?

– Jag hade ingen aning om hur det skulle gå! Det var otroligt kul. Sååå nervös innan, kunde inte ens äta en kaka utan att det kändes som om jag skulle spy. Jag spelar teater och står ofta på scenen, men det var första gången jag körde stand up. Jag minns inte ens om folk applåderade, jag var så himla fokuserad på det jag ville förmedla.

Varför stand up?

– Det är fruktansvärt kul när du väl står där och kör. Sekunderna innan du tar tag i mikrofonen är det de värsta sekunderna i ditt liv, men direkt när du börjar så släpper allt. Jag älskar att stå på scenen! Till skillnad från när jag gör teater så är jag ju Hanna Forsvik när jag står på scenen och kör stand up. Det är mina ord, min humor.

Vad kännetecknar din humor?

– Min humor är väldigt bred. Jag tycker att det är kul att driva med människor eftersom vi är så himla olika allihopa. Och hur folk beter sig i olika situationer. Att driva med mig själv är också väldigt roligt. Det är kul om folk känner igen sig i det jag pratar om.

Varför tar du hem segern?

– Jag var inte ens förberedd på att gå vidare! jag utgick bara ifrån det Erik Axelson sa till oss innan: Andas och överlev. Jag har inte haft en tanke på att jag skulle vinna finalen. Skulle jag vinna skulle det nog bero på att jag är bred och kan tilltala många.

Vad skrattar du åt själv?

– Jag gillar David Batra! han är mild och han känns äkta i det han tar upp.

Vad gör du om fem år?

– Förhoppningsvis jobbar jag med teater eller stand up! Oavsett vilket så kommer jag att syssla med det jag tycker är kul.

– Jag hade ingen aning om hur det skulle gå! Det var otroligt kul. Sååå nervös innan, kunde inte ens äta en kaka utan att det kändes som om jag skulle spy. Jag spelar teater och står ofta på scenen, men det var första gången jag körde stand up. Jag minns inte ens om folk applåderade, jag var så himla fokuserad på det jag ville förmedla.

Varför stand up?

– Det är fruktansvärt kul när du väl står där och kör. Sekunderna innan du tar tag i mikrofonen är det de värsta sekunderna i ditt liv, men direkt när du börjar så släpper allt. Jag älskar att stå på scenen! Till skillnad från när jag gör teater så är jag ju Hanna Forsvik när jag står på scenen och kör stand up. Det är mina ord, min humor.

Vad kännetecknar din humor?

– Min humor är väldigt bred. Jag tycker att det är kul att driva med människor eftersom vi är så himla olika allihopa. Och hur folk beter sig i olika situationer. Att driva med mig själv är också väldigt roligt. Det är kul om folk känner igen sig i det jag pratar om.

Varför tar du hem segern?

– Jag var inte ens förberedd på att gå vidare! jag utgick bara ifrån det Erik Axelson sa till oss innan: Andas och överlev. Jag har inte haft en tanke på att jag skulle vinna finalen. Skulle jag vinna skulle det nog bero på att jag är bred och kan tilltala många.

Vad skrattar du åt själv?

– Jag gillar David Batra! han är mild och han känns äkta i det han tar upp.

Vad gör du om fem år?

– Förhoppningsvis jobbar jag med teater eller stand up! Oavsett vilket så kommer jag att syssla med det jag tycker är kul.