2015-10-08 10:51

2015-10-15 10:14

Artister hjälper till att samla in pengar

VÄRMLAND

Tisdagen den 20 oktober samlas delar av den värmländska musikbranschen för att samla in pengar och visa solidaritet för människor på flykt.

Med Hela Värmland skramlar bjuds på en kväll fylld av musik, tänkvärda ord och värme och kärlek.  Alla som medverkar ställer upp gratis och biljettintäkterna går till FN:s flyktingorgan, UNHCR.

– Vi är mycket stolta och glada över det engagemang vi mött hos alla som vill medverka i Hela Värmland skramlar. Det är en härlig manifestation för medmänsklighet och visar att vi alla kan bidra till människor på flykt, säger Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande. 

Medverkande artister är bland annat Broken Door, Christer Sjögren, Christina Gustafsson, Ida Hallquist, Janne “Flash” Nilsson, Magnus Stinnerbom & Västanå Orchestra, Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band, Anette Lövtangen, Alexandra Larson, Britta Forsberg & Magnus Liljekvist, Oskar Nyström, Pia Pihlgren, Färjestadsskolan 2A. Husband under ledning av Stig Lindell och stråkar från Wermland Opera.

Konserten hålls på Karlstad CCC.

Med Hela Värmland skramlar bjuds på en kväll fylld av musik, tänkvärda ord och värme och kärlek.  Alla som medverkar ställer upp gratis och biljettintäkterna går till FN:s flyktingorgan, UNHCR.

– Vi är mycket stolta och glada över det engagemang vi mött hos alla som vill medverka i Hela Värmland skramlar. Det är en härlig manifestation för medmänsklighet och visar att vi alla kan bidra till människor på flykt, säger Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande. 

Medverkande artister är bland annat Broken Door, Christer Sjögren, Christina Gustafsson, Ida Hallquist, Janne “Flash” Nilsson, Magnus Stinnerbom & Västanå Orchestra, Andreas Jonsson & The Pink Cadillac Band, Anette Lövtangen, Alexandra Larson, Britta Forsberg & Magnus Liljekvist, Oskar Nyström, Pia Pihlgren, Färjestadsskolan 2A. Husband under ledning av Stig Lindell och stråkar från Wermland Opera.

Konserten hålls på Karlstad CCC.