2015-09-29 06:00

2015-09-29 06:00

Hur känns det att vara tillbaka i vardagen igen?

: HALLÅ DÄR...

...Lina Rydén, som i fredags blev säsongens första ”Idol” att lämna programmet under fredagsfinalerna.

– Det är skönt att vara hemma hos sina nära och kära igen. Visst känns det surt att jag åkte ur, men det kändes enkelt att komma ini vardagen igen.

Vad tar du med dig ifrån Idol?

– En massa erfarenheter! Från hur man beter sig på en scen till hur man agerar med ett band. Och hur man samarbetar i grupp. Jag känner att jag har fått vänner för livet. Vi har alla suttit – några sitter kvar – i samma båt och alla vill samma sak, har samma mål. Vi kommer definitivt att hålla kontakten framöver.

Vilken är din favorit i tävlingen

– Alla som är där förtjänar att vinna enligt mig. Men rent musikaliskt, för mig, så är Simon och Martin favoriter. Simon är sjukt musikaliskt och kan vara sig själv både på och utanför scenen. Han utstrålar det en artist ska utstråla.

Vad händer härnäst för dig musikaliskt?

– Jag ska gå tillbaka till min gitarr och knåpa ihop några låtar. Försöka ta så många gigs som möjligt. Ni ska jag köra mitt race, det är nu det börjar.

– Det är skönt att vara hemma hos sina nära och kära igen. Visst känns det surt att jag åkte ur, men det kändes enkelt att komma ini vardagen igen.

Vad tar du med dig ifrån Idol?

– En massa erfarenheter! Från hur man beter sig på en scen till hur man agerar med ett band. Och hur man samarbetar i grupp. Jag känner att jag har fått vänner för livet. Vi har alla suttit – några sitter kvar – i samma båt och alla vill samma sak, har samma mål. Vi kommer definitivt att hålla kontakten framöver.

Vilken är din favorit i tävlingen

– Alla som är där förtjänar att vinna enligt mig. Men rent musikaliskt, för mig, så är Simon och Martin favoriter. Simon är sjukt musikaliskt och kan vara sig själv både på och utanför scenen. Han utstrålar det en artist ska utstråla.

Vad händer härnäst för dig musikaliskt?

– Jag ska gå tillbaka till min gitarr och knåpa ihop några låtar. Försöka ta så många gigs som möjligt. Ni ska jag köra mitt race, det är nu det börjar.