2015-07-01 12:41

2015-07-01 12:45

Värmlänningen tillbaka i rutan

Sportjournalisten Jonas karlsson kommer tillbaka som sportkrönikör i SVT.

Den före detta släggkastaren, kommentatorn och projektledaren är född i Karlstad och son till friidrottstränaren Ulf Karlsson.

SVT:s sportchef Per Yng kallar honom en av Sveriges absolut vassaste och mest välformulerade krönikörer.

- Nu har jag gjort lite annat ett tag och ser fram emot att ta upp min nygamla roll. Att vara krönikör på SVT är ett av de roligaste jobb jag kan tänka mig, säger Jonas Karlsson i ett pressmeddelande.

Det senaste året har han jobbat som projektledare för "Vinterstudion".

Sportjournalisten Jonas karlsson kommer tillbaka som sportkrönikör i SVT.

Den före detta släggkastaren, kommentatorn och projektledaren är född i Karlstad och son till friidrottstränaren Ulf Karlsson.

SVT:s sportchef Per Yng kallar honom en av Sveriges absolut vassaste och mest välformulerade krönikörer.

- Nu har jag gjort lite annat ett tag och ser fram emot att ta upp min nygamla roll. Att vara krönikör på SVT är ett av de roligaste jobb jag kan tänka mig, säger Jonas Karlsson i ett pressmeddelande.

Det senaste året har han jobbat som projektledare för "Vinterstudion".