2015-06-08 15:38

2015-06-08 15:38

Vad har ni för relation till Emmylou Harris?

Värmländska trion Vidar ska för andra året uppträda under festligheterna på årets Polarprisutdelning. NWT ringer upp Emmy Deivert, en av medlemmarna.

– Vi har inte lyssnat så mycket på henne. Men mina föräldrar har det, jag är typ döpt efter henne, jag heter Emmy Linn. Så jag har känt till henne i hela mitt liv. Hon är ju en oerhört stor och betydande artist så det är klart att det är kul att få sjunga för henne.

Berätta om spelningarna.

– I kväll (läs under måndagskvällen) ska vi hem till Marie och Tomas Ledin på cocktailparty och sjunga några låtar. I morgon är det efterfest på Riche i Stockholm och då ska vi också spela. Det är smickrande att hamna i de här sammanhangen, man känner sig nästan lite felplacerad (skratt). Ovan i alla fall. Det kanske är för att vi kommer från landet och kastas in i en annan värld när vi ska mingla i en Östermalmvåning. Men det är kul att se och uppleva allt det här.

Vilken Emmylou Harris-låt ska ni spela?

– Before beliving heter den. Vi valde den för att den har en fin text. Det var en låt vi kunde relatera till.

– Vi har inte lyssnat så mycket på henne. Men mina föräldrar har det, jag är typ döpt efter henne, jag heter Emmy Linn. Så jag har känt till henne i hela mitt liv. Hon är ju en oerhört stor och betydande artist så det är klart att det är kul att få sjunga för henne.

Berätta om spelningarna.

– I kväll (läs under måndagskvällen) ska vi hem till Marie och Tomas Ledin på cocktailparty och sjunga några låtar. I morgon är det efterfest på Riche i Stockholm och då ska vi också spela. Det är smickrande att hamna i de här sammanhangen, man känner sig nästan lite felplacerad (skratt). Ovan i alla fall. Det kanske är för att vi kommer från landet och kastas in i en annan värld när vi ska mingla i en Östermalmvåning. Men det är kul att se och uppleva allt det här.

Vilken Emmylou Harris-låt ska ni spela?

– Before beliving heter den. Vi valde den för att den har en fin text. Det var en låt vi kunde relatera till.