2015-03-25 21:26

2015-03-25 21:28

Ebbot Lundberg ska åka packmoped

NÖJE

Ebbot Lundberg är klar för årets packmopedsturné. Det meddelar arrangörerna med Göran Samuelsson i spetsen på sin Facebooksida. Ebbot Lundberg ingick tidigare i nu nedlagda The Soundtrack of Our Lives och har övergått till en solokarriär.

Göteborgaren är den sista artisten in i årets packmopedsturné. I övrigt kommer Nisse Hellberg, Sarah Riedel, Caroline af Ugglas och Göran Samuelsson att medverka. I år kommer man att besöka Sunne, Deje, Kristinehamn, Karlstad, Borgvik, Sillerud, Glava, Kil, Uddeholm, Ransäter och Västra Ämtervik.

Premiären sker i Sunne den 22 juli.

Göteborgaren är den sista artisten in i årets packmopedsturné. I övrigt kommer Nisse Hellberg, Sarah Riedel, Caroline af Ugglas och Göran Samuelsson att medverka. I år kommer man att besöka Sunne, Deje, Kristinehamn, Karlstad, Borgvik, Sillerud, Glava, Kil, Uddeholm, Ransäter och Västra Ämtervik.

Premiären sker i Sunne den 22 juli.