2015-03-06 11:31

2015-03-06 11:33

Sommarkonsert med Carola

MUSIK

Nu i mars spelar Carola i Karlstad, och fem månader senare kommer hon tillbaka.

Spelningen på KCCC den 21 mars är utsåld, men den 23 augusti kommer hon alltså tillbaka och gör en spelning på friluftsteatern i Mariebergsskogen.

Så här säger Carola om sin turné:

- Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upp-lever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu!

- Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen.

Spelningen på KCCC den 21 mars är utsåld, men den 23 augusti kommer hon alltså tillbaka och gör en spelning på friluftsteatern i Mariebergsskogen.

Så här säger Carola om sin turné:

- Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upp-lever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu!

- Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen.