2015-02-26 16:36

2015-02-26 16:36

Boomtown rats med Bob Geldof till Karlstad

NÖJE

Irländska gruppen Boomtown rats är mest kända för låten ”I don't like mondays” från 1979. Med sångaren Bob Geldof i spetsen flyttade gruppen tidigt till London och den självbetitlade albumdebuten kom 1977.

Efter att ha haft en paus sedan mitten av 80-talet återförenades Boomtown rats för några år sedan och nu gör gruppen sin första spelning i Karlstad, förövrigt den enda Sverigespelningen på den pågående turnén.

22 maj kommer bandet till Nöjesfabriken och Punkgalan. Bland de övriga banden som spelar under samma kväll finns Cat & the Underdogs, Mimikry och Patrik Arve.

 

 

Efter att ha haft en paus sedan mitten av 80-talet återförenades Boomtown rats för några år sedan och nu gör gruppen sin första spelning i Karlstad, förövrigt den enda Sverigespelningen på den pågående turnén.

22 maj kommer bandet till Nöjesfabriken och Punkgalan. Bland de övriga banden som spelar under samma kväll finns Cat & the Underdogs, Mimikry och Patrik Arve.