2015-02-19 10:33

2015-02-19 11:50

Ulf Lundell till Karlstad

NÖJE

Ulf Lundell kommer till Karlstad i sommar.

Det blir den 7 augusti som han uppträder i Mariebergsskogen.

Så här skriverUlf Lundell själv inför sommarens konserter:

"Jag har via min blogg Badgers Drift fått massor av förslag på låtar som bör spelas därute i sommar. Vi får se till att leverera. Kanske behövs det en höst också för att ta tag i allt, ja, inte allt kanske, men det som känns möjligt att göra. Mer om det senare i så fall. Dags för hårdträning. Hoppas vi ses därute i sommarkvällarna."

 

Det blir den 7 augusti som han uppträder i Mariebergsskogen.

Så här skriverUlf Lundell själv inför sommarens konserter:

"Jag har via min blogg Badgers Drift fått massor av förslag på låtar som bör spelas därute i sommar. Vi får se till att leverera. Kanske behövs det en höst också för att ta tag i allt, ja, inte allt kanske, men det som känns möjligt att göra. Mer om det senare i så fall. Dags för hårdträning. Hoppas vi ses därute i sommarkvällarna."