2015-01-21 10:27

2015-01-21 16:20

Schyffert, Betnér och Pirzadeh till Sunne

NÖJE

(UPPDATERAD) Komikern Kristoffer Appelquist öppnar återigen dörren till sitt hem i Sunne.

Komikern Kristoffer Appelquist öppnar återigen dörren till sitt hem i Sunne. Under vårens säsong av Hemma hos Appelquist kommer bland andra Henrik Schyffert, Zinat Pirzadeh, Babben Larsson och Jesper Rönndahl att uppträda.

Stora delar av landets humorelit med andra ord.

– Vi är förvånade själva faktiskt, säger Kristoffer Appelquist till NWT.

– Jag tror det delvis beror på att jag och min fru Lotta bestämde att vi skulle göra något här hemma men att vi inte skulle komma med ytterligare ett ställe som sålde alkohol. Det finns tillräckligt med platser i Sverige där man kan bli full om man vill. Vi ville skapa en plats där man har roligt tillsammans med kanelbullar och kaffe.

Humor, bullar och kaffe tror han har skapat en bredd på publiken. Alla känner sig välkomna.

– Vilken artist är inte trött på att underhålla fulla människor? Artister vill uppträda för den bästa möjliga publiken och jag tror att vi krattat bra för att de ska möta en bra publik här i Sunne.

Vid varje tillfälle släpps 140 biljetter. Programmet i sin helhet: David Batra, 11 februari, Zinat Pirzadeh, 28 februari, Magnus Betnér, 11 mars, Sven Björklund och Olof Wretling, 25 mars, Henrik Schyffert, 8 april, Jesper Rönndahl, 22 april och avslutar gör Babben Larsson, 6 maj.

Komikern Kristoffer Appelquist öppnar återigen dörren till sitt hem i Sunne. Under vårens säsong av Hemma hos Appelquist kommer bland andra Henrik Schyffert, Zinat Pirzadeh, Babben Larsson och Jesper Rönndahl att uppträda.

Stora delar av landets humorelit med andra ord.

– Vi är förvånade själva faktiskt, säger Kristoffer Appelquist till NWT.

– Jag tror det delvis beror på att jag och min fru Lotta bestämde att vi skulle göra något här hemma men att vi inte skulle komma med ytterligare ett ställe som sålde alkohol. Det finns tillräckligt med platser i Sverige där man kan bli full om man vill. Vi ville skapa en plats där man har roligt tillsammans med kanelbullar och kaffe.

Humor, bullar och kaffe tror han har skapat en bredd på publiken. Alla känner sig välkomna.

– Vilken artist är inte trött på att underhålla fulla människor? Artister vill uppträda för den bästa möjliga publiken och jag tror att vi krattat bra för att de ska möta en bra publik här i Sunne.

Vid varje tillfälle släpps 140 biljetter. Programmet i sin helhet: David Batra, 11 februari, Zinat Pirzadeh, 28 februari, Magnus Betnér, 11 mars, Sven Björklund och Olof Wretling, 25 mars, Henrik Schyffert, 8 april, Jesper Rönndahl, 22 april och avslutar gör Babben Larsson, 6 maj.