2014-12-09 19:59

2015-01-20 23:09

Punkbandet Attentat till Båten

NÖJE

Det legendariska punkbandet Attentat från Göteborg kommer till Båten i Karlstad på fredag.

Med ett par fräscha singlar under bältet reser Attentat ut i Sverige igen! Nu på fredag intar bandet Karlstad.

– Vi har spelat in lite nytt i höst för att känna oss fram. Så nu behöver vi verkligen komma ut på scenerna igen, vi längtar efter publikkontakten. Vi kommer att blanda de populäraste låtarna med årsfärskt material. Ungefär som vanligt med andra ord, men vi lägger in ett par udda låtval också. För att hålla både oss och fansen alerta, säger sångare Mats Jönsson, i ett pressmeddelande.

Med ett par fräscha singlar under bältet reser Attentat ut i Sverige igen! Nu på fredag intar bandet Karlstad.

– Vi har spelat in lite nytt i höst för att känna oss fram. Så nu behöver vi verkligen komma ut på scenerna igen, vi längtar efter publikkontakten. Vi kommer att blanda de populäraste låtarna med årsfärskt material. Ungefär som vanligt med andra ord, men vi lägger in ett par udda låtval också. För att hålla både oss och fansen alerta, säger sångare Mats Jönsson, i ett pressmeddelande.