2018-08-20 15:47

2018-08-20 15:47

Vardagshjältar utsedda

MUNKFORS

Munkfors kommun har utsett säsongens vardagshjältar.

Denna gång föll valet på Pontus Petzäll och Mona Lundberg. Undersköterskan Pontus Petsäll får utmärkelsen för sitt rådiga och modiga agerande när det i juli uppstod en brand i det servicehus, där han arbetar. Mona Lundberg uppmärksammas för sin positiva inställning till ideellt arbete och stora yrkeskunnande inom restaurangbranschen som gör att hon är en stor tillgång för många föreningar i Munkfors-Ransäter.

Denna gång föll valet på Pontus Petzäll och Mona Lundberg. Undersköterskan Pontus Petsäll får utmärkelsen för sitt rådiga och modiga agerande när det i juli uppstod en brand i det servicehus, där han arbetar. Mona Lundberg uppmärksammas för sin positiva inställning till ideellt arbete och stora yrkeskunnande inom restaurangbranschen som gör att hon är en stor tillgång för många föreningar i Munkfors-Ransäter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.