2018-08-07 16:51

2018-08-07 16:51

Dags för länets största antikmässa

RANSÄTER: Fyller 25 år

På fredag och lördag arrangeras Antik- och samlarmässan vid hembygdsgården i Ransäter. I år fyller mässan 25 år.

Det är Värmlands största antikmässa med 340 säljplatser, och säljare från hela Sverige kommer att finnas på plats. Skulle man sätta ihop alla säljborden skulle det bli ett bord som är en kilometer långt, intygar arrangörerna.

På fredag håller mässan öppet mellan klockan 14 och 18. Det är inte garanterat att alla försäljare är på plats då, men enligt arrangörerna brukar 95 procent vara det. Under lördagen pågår mässan mellan klockan 9 och 16.

Under lördagen kan man få medhavda objekt värderade av Handelskammarens förordnade värderingsman, Arne Söderberg. Då anordnas också en veteranfordonsutställning med cirka 200 fordon.

Det är Värmlands största antikmässa med 340 säljplatser, och säljare från hela Sverige kommer att finnas på plats. Skulle man sätta ihop alla säljborden skulle det bli ett bord som är en kilometer långt, intygar arrangörerna.

På fredag håller mässan öppet mellan klockan 14 och 18. Det är inte garanterat att alla försäljare är på plats då, men enligt arrangörerna brukar 95 procent vara det. Under lördagen pågår mässan mellan klockan 9 och 16.

Under lördagen kan man få medhavda objekt värderade av Handelskammarens förordnade värderingsman, Arne Söderberg. Då anordnas också en veteranfordonsutställning med cirka 200 fordon.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.