2018-07-16 12:31

2018-07-16 12:31

Utställning av olika hantverk

MUNKFORS: I gammal bruksmiljö

Med start tisdag 17 juli kommer lokala hantverk att ställas ut i det gamla bruket Chicagoboa, mittemot Fröken Ruths café i Munkfors.

Utställningen pågår fram till den 29 juli och det finns många olika typer av hantverk att välja mellan. Det finns bland annat handvävt, handstickat, trämöbler, fågelstugor, vävda mattor, tavlor, 3D-vykort och hembakat bröd.

Utställningen håller öppet 10.00 till 16.30 tisdag till fredag och 11.00 till 16.30 på helger.

Utställningen pågår fram till den 29 juli och det finns många olika typer av hantverk att välja mellan. Det finns bland annat handvävt, handstickat, trämöbler, fågelstugor, vävda mattor, tavlor, 3D-vykort och hembakat bröd.

Utställningen håller öppet 10.00 till 16.30 tisdag till fredag och 11.00 till 16.30 på helger.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.