2018-06-11 10:21

2018-06-11 10:21

Årets företagare 2018 utsedd

MUNKFORS

Alf Danielsson som driver företaget Adreal Ekonomi AB har utsetts till ”Årets företagare i Munkfors 2018”.

Utmärkelsen delades ut i samband med nationaldagsfirandet .Motiveringen lyder: Han har stor betydelse för många av kommunens befintliga samt blivande företagare. Är flitigt anlitad när det gäller redovisning, rådgivning och övriga tjänster inom ekonomi samt skapar stor trygghet och förmedlar kunskap som också leder till tillväxt ute i det lokala näringslivet.

Utmärkelsen delades ut i samband med nationaldagsfirandet .Motiveringen lyder: Han har stor betydelse för många av kommunens befintliga samt blivande företagare. Är flitigt anlitad när det gäller redovisning, rådgivning och övriga tjänster inom ekonomi samt skapar stor trygghet och förmedlar kunskap som också leder till tillväxt ute i det lokala näringslivet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.