2018-05-08 09:54

2018-05-08 13:40

Strömlöst i Munkfors

MUNKFORS

Drygt 340 hushåll berördes enligt Ellevio av ett strömavbrott som inträffade strax före klockan 08 på tisdagen.

Orsaken var en avgrävd kabel och genom omkopplingar kom strömmen så småningom tillbaka vid 13.40 på eftermiddagen.

Orsaken var en avgrävd kabel och genom omkopplingar kom strömmen så småningom tillbaka vid 13.40 på eftermiddagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.