2018-05-02 14:03

2018-05-02 14:03

Gratis sommarlovsaktiviteter

MUNKFORS

Även detta år kommer Munkfors kommun att kunna erbjuda gratis sommarlovsaktiviteter till barn och ungdomar.

Detta tack vare att kommunen fått ett statligt sommarlovsstöd på 176 000 kronor. Det är gratis fotbollsskola, simskola och scoutläger på Ransberg som man kan välja mellan. Sista anmälningsdag till scoutlägret är den 17 maj och sista anmälningsdagen till fotbollsskolan och simskolan är den 18 maj. Mer information finns på kommunens webbsida.

Detta tack vare att kommunen fått ett statligt sommarlovsstöd på 176 000 kronor. Det är gratis fotbollsskola, simskola och scoutläger på Ransberg som man kan välja mellan. Sista anmälningsdag till scoutlägret är den 17 maj och sista anmälningsdagen till fotbollsskolan och simskolan är den 18 maj. Mer information finns på kommunens webbsida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.