2018-02-11 15:54

2018-02-11 16:16

Jan skrapade fram en miljon

1 000 000 KRONOR

Jan Ågren från Munfors skrapade fram en miljon på söndagsmorgonen i TV4:s morgonsoffa.

Med i studion fanns hans fru Susanne. Jan fyller 50 nästa år, har ett landställe, barn och barnbarn, så pengarna kommer väl till pass. ”Barnen ska få varsin slant. Sen ska vi fixa med landstället. Nästa år fyller jag 50. Så då blir det en resa med familjen också. Det är helt fantastiskt”

Med i studion fanns hans fru Susanne. Jan fyller 50 nästa år, har ett landställe, barn och barnbarn, så pengarna kommer väl till pass. ”Barnen ska få varsin slant. Sen ska vi fixa med landstället. Nästa år fyller jag 50. Så då blir det en resa med familjen också. Det är helt fantastiskt”

Se Jan skrapa fram miljonen

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.