2017-12-07 19:05

2017-12-07 19:05

Munkfors blev inte Årets kulturkommun

SVERIGE

Värmlänningarna i Gropa, Ransäters spelmansstämma, konsthallen Laxholmen, världens största dragspelsstämma, Geijerskolan och Munkforsrevyn räckte inte för att bli Årets kulturkommun 2018 för Munkfors.

Tillsammans med 13 andra kommuner, däribland Åmål, var de nominerade då fackförbundet Vision för 29:året på torsdagen delade ut priset.

Vinnare blev Sandviken som får priset för ”sitt levande kulturcentrum med bland annat konsthall och litteraturhuset Trampolin, som har som målsättning att stärka barn- och ungas läs- och språkutveckling”. Det är andra gången Sandviken får priset, något som aldrig hänt tidigare.

Tillsammans med 13 andra kommuner, däribland Åmål, var de nominerade då fackförbundet Vision för 29:året på torsdagen delade ut priset.

Vinnare blev Sandviken som får priset för ”sitt levande kulturcentrum med bland annat konsthall och litteraturhuset Trampolin, som har som målsättning att stärka barn- och ungas läs- och språkutveckling”. Det är andra gången Sandviken får priset, något som aldrig hänt tidigare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.