2017-06-30 17:47

2017-06-30 17:47

Uppvisning

MUNKFORS: Barnens brand- och säkerhetsläger hade avslutning

Under fredagen hade Barnens brand- och säkerhetsläger avslutning vid Munkfors brandstation och barnen fick tillfälle att visa upp sina färdigheter. Det är Ambulansen, ABF, räddningstjänsten, Polisen, Hemvärnet, Munkfors kommun och Svenska kyrkan som anordnar detta för barn i årskurs 1 till 4. Under en vecka har de bland annat fått lära sig första hjälpen, brandkunskap och vattenräddning.

Under fredagen hade Barnens brand- och säkerhetsläger avslutning vid Munkfors brandstation och barnen fick tillfälle att visa upp sina färdigheter. Det är Ambulansen, ABF, räddningstjänsten, Polisen, Hemvärnet, Munkfors kommun och Svenska kyrkan som anordnar detta för barn i årskurs 1 till 4. Under en vecka har de bland annat fått lära sig första hjälpen, brandkunskap och vattenräddning.