2017-06-26 15:07

2017-06-26 15:07

Fridolf Rhudin-pristagare utsedd

MUNKFORS

Det är skådespelerskan Inger Nilsson som tilldelas årets Fridolf Rhudinpris. Hon får priset för sitt ...”mångsidiga skådespeleri som på allvar, värme, humor och finess gett liv åt karaktärer, däribland Pippi Långstrump som trollbinder generationer av barn och vuxna”.

Priset som består av en kostym och en Fridolfstatyett delas ut i samband med Svenska Bondkomikfestivalen i Munkfors den 21 juli. Tidigare pristagare är bland andra Sven-Ingvars, Hasse Alfredsson, Martin Ljung och Gösta Ekman.

Priset som består av en kostym och en Fridolfstatyett delas ut i samband med Svenska Bondkomikfestivalen i Munkfors den 21 juli. Tidigare pristagare är bland andra Sven-Ingvars, Hasse Alfredsson, Martin Ljung och Gösta Ekman.