2017-06-07 14:28

2017-06-07 14:39

Ulla Heidkamp blev årets företagare

MUNKFORS: Ulla Heidkamp blev årets företagare

Under nationaldagsfirandet i Munkfors blev Ulla Heidkamp som har Enbackens musteri utsedd till årets företagare. Prismotiveringen lyder: ”Som producent i liten skala har årets företagare fått sitt företag att växa från en produkt till flertalet andra. I dag finns de närproducerade varorna i hyllorna hos många värmländska butiker. Hon har prisats på SM i mathantverk och är en driftig entreprenör som hela tiden utvecklar sitt företag och låter drömmar bli till verklighet”.

Under nationaldagsfirandet i Munkfors blev Ulla Heidkamp som har Enbackens musteri utsedd till årets företagare. Prismotiveringen lyder: ”Som producent i liten skala har årets företagare fått sitt företag att växa från en produkt till flertalet andra. I dag finns de närproducerade varorna i hyllorna hos många värmländska butiker. Hon har prisats på SM i mathantverk och är en driftig entreprenör som hela tiden utvecklar sitt företag och låter drömmar bli till verklighet”.