2016-09-08 10:23

2016-09-08 10:23

Schyman föreläser om feminism

MUNKFORS

Feminism och jämställdhet är huvudteman när Gudrun Schyman kommer till Munkfors 16 september för en föreläsning. Teman som speglas i ett historiskt perspektiv fram till dagens samhälle och den svenska politiken.

– Föreläsningen kan ses som ett utmärkt startskott för ett arbete i jämställdhetsfrågor och som en fortbildning i hur dessa frågor berör det dagliga politiska arbetet, enligt Mikael Gabrielsson (FI) med adress till inbjudna lokalpolitiker då Munkfors kommun ännu inte skrivit under den Europeiska jämställdhetsdeklarationen (CEMR).

Föreläsningen hålls i ABFs lokaler med start 11.30 och är ett samarbete med F!-Värmland och ABF Munkfors.

– Föreläsningen kan ses som ett utmärkt startskott för ett arbete i jämställdhetsfrågor och som en fortbildning i hur dessa frågor berör det dagliga politiska arbetet, enligt Mikael Gabrielsson (FI) med adress till inbjudna lokalpolitiker då Munkfors kommun ännu inte skrivit under den Europeiska jämställdhetsdeklarationen (CEMR).

Föreläsningen hålls i ABFs lokaler med start 11.30 och är ett samarbete med F!-Värmland och ABF Munkfors.