2016-09-08 10:23

2016-09-08 10:23

Schyman föreläser om feminism

MUNKFORS

Feminism och jämställdhet är huvudteman när Gudrun Schyman kommer till Munkfors 16 september för en föreläsning. Teman som speglas i ett historiskt perspektiv fram till dagens samhälle och den svenska politiken.

– Föreläsningen kan ses som ett utmärkt startskott för ett arbete i jämställdhetsfrågor och som en fortbildning i hur dessa frågor berör det dagliga politiska arbetet, enligt Mikael Gabrielsson (FI) med adress till inbjudna lokalpolitiker då Munkfors kommun ännu inte skrivit under den Europeiska jämställdhetsdeklarationen (CEMR).

Föreläsningen hålls i ABFs lokaler med start 11.30 och är ett samarbete med F!-Värmland och ABF Munkfors.

– Föreläsningen kan ses som ett utmärkt startskott för ett arbete i jämställdhetsfrågor och som en fortbildning i hur dessa frågor berör det dagliga politiska arbetet, enligt Mikael Gabrielsson (FI) med adress till inbjudna lokalpolitiker då Munkfors kommun ännu inte skrivit under den Europeiska jämställdhetsdeklarationen (CEMR).

Föreläsningen hålls i ABFs lokaler med start 11.30 och är ett samarbete med F!-Värmland och ABF Munkfors.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.