2016-06-14 06:45

2016-06-14 06:48

Fyra åldringsbrott – på samma dag

MUNKFORS

Polisen rapporterar att inte mindre än fyra åldringsbrott ägde rum i centrala Munkfors under måndagen.

Det rörde sig om en man och en kvinna som uppgav att de kom från hemtjänsten och tillgrep pengar och plånböcker.

Polisens signalement är att kvinnan ska ha långt mörkt hår och varit klädd i klänning eller kjol och haft en tröja i svart med gulddetaljer. Mannen var klädd i grå t-tröja och svarta byxor. De pratade svenska med brytning.

 

 

Det rörde sig om en man och en kvinna som uppgav att de kom från hemtjänsten och tillgrep pengar och plånböcker.

Polisens signalement är att kvinnan ska ha långt mörkt hår och varit klädd i klänning eller kjol och haft en tröja i svart med gulddetaljer. Mannen var klädd i grå t-tröja och svarta byxor. De pratade svenska med brytning.