2016-04-11 10:53

2016-04-11 10:53

Dags för hantverksmässa

MUNKFORS

Under helgen blir det slöjd- och hantverksmässa i Kvarnen på gamla bruksområdet i Munkfors.

Det är Ransäter-Munkfors konstförenings numera traditionella arrangemang där man som vanligt bjuder på allt från stickat och tovat till nålbindning, vävnader, kläder i naturmaterial, smycken i glas, makramé, kassar och kuddar i textiltryck, hemsnickrade trädgårdsmöbler och sameslöjdssmycken i läder med tennbroderi. Nytt för i år är waldorfdockor stoppade med ull.

Det är Ransäter-Munkfors konstförenings numera traditionella arrangemang där man som vanligt bjuder på allt från stickat och tovat till nålbindning, vävnader, kläder i naturmaterial, smycken i glas, makramé, kassar och kuddar i textiltryck, hemsnickrade trädgårdsmöbler och sameslöjdssmycken i läder med tennbroderi. Nytt för i år är waldorfdockor stoppade med ull.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.