Underhållning på hög nivå

MUNKFORS: Skrattkramp och godis för öron och ögon

Vilken föreställning de bjuder på! Munkforsrevyn överträffar sig själva, som någon konstaterade i pausen, och det är bara att hålla med. Det här är underhållning på hög nivå och i ett högt tempo.

Hit och dit är titeln på årets förställning. Och visst var det mycket hit och dit men i en positiv bemärkelse då man rörde sig genom olika tidsepoker, som undertiteln också antyder; En revy i tiden.

Och nog håller dig sig ajour med tiden. Såväl när det gäller att gissla lokala, regionala och internationella aktuella händelser som att utnyttja modern teknik. Det utlovades lite extra kring scenen inför revyn och det infriades då det bjöds på effektfulla miljöbyten och oväntade inslag.

Stannar inte till

Munkforsrevyn är gänget som inte stannar till. Här har man utvecklat sitt koncept ytterligare i alla delar och utnyttjar sina resurser, inte minst när det gäller kostymeringen. Det är fantastiska kreationer som visas upp och utnyttjas på ett imponerande sätt i kombinationerna sång, dans och koreografi.

Det är för en utomstående obegripligt hur de hinner byta om mellan numren. Det finns inga döda punkter under de två akterna. Sketcherna levererar oväntade poänger, inte minst i inslaget där David Larsen plockar upp höjdhopperskan Sofie Skoog på scen och bjuder på en stund då det var nära skrattkramp.

Kraftiga applåder

Och sångnumren har bara blivit tightare och effektfullare än tidigare och drar ner kraftiga applåder. Att man gav sig på ett Queen-potpuri kan tyckas vågat med tanke på den pipa som frontfiguren i den gruppen besatt men sånggruppen levererar även i en sådan utmaning.

I förhandssnacket sa Eva Prestberg att repetitionerna av den här föreställningens upplaga av dansen ” Storytime” hade givit henne gåshud. Inte svårt att förstå varför.

Det är återigen bara att gratulera Munkfors som har ett så gediget revygäng som lyfter mer och mer för varje gång och bjuder på förstklassig underhållning.

2016-03-25 15:27

2016-03-25 15:27