2016-03-23 12:47

2016-03-23 12:47

Glädjens dag och annat påsklovskul

MUNKFORS

Glädjens dag på 1 april är inget skämt. I alla fall inte i Munkfors vilket bevisades i fjol då det genom olika aktivteter spreds glädje runt om i kommunen. Premiären följs nu upp med en ny dag med glädjande överraskningar som exempelvis tårtkalas, tävlingar och sång och musik lite här och där.

I år blir Glädjens dag dessutom ett inslag under påsklovsveckan där skollediga bjuds in till olika aktiviteter som äggmålartävling på onsdag, mångkamp på torsdag och en laddad hinderbana i sporthallen på fredag.

I år blir Glädjens dag dessutom ett inslag under påsklovsveckan där skollediga bjuds in till olika aktiviteter som äggmålartävling på onsdag, mångkamp på torsdag och en laddad hinderbana i sporthallen på fredag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.