2016-02-19 20:46

2016-02-19 20:46

Sven-Erik och Ingvar får Fridolf Rhudin-priset

MUNKFORS

Sven Erik Magnusson och Ingvar Karlsson i Sven-Ingvars har tilldelats Fridolf Rhudinpriset 2016, för att de i 60 år med sanna musikanthjärtan kuskat runt i folkparker och på andraställen till andras glädje och förnöjsamhet.

Priset, som består av varsin kostym, delas ut i samband med Svenska Bondkomikfestivalen vid Fridolf Rhudinmuseet i Munkfors den 22 juli.

Tidigare pristagare har varit Hasse Alfredsson, Anders Eriksson, Martin Ljung, Maria Lundkvist, Gösta Ekman, Claes Eriksson, Birgitta Andersson, Povel Ramel, Bosse Parnevik, Tomas von Brömsen, Lasse Åberg, Anne Charlotte Harvey, Björn Gustafson, Mia Skäringer, Manne af Klintberg, Owe Thörnqvist och Peter Carlsson.

Priset, som består av varsin kostym, delas ut i samband med Svenska Bondkomikfestivalen vid Fridolf Rhudinmuseet i Munkfors den 22 juli.

Tidigare pristagare har varit Hasse Alfredsson, Anders Eriksson, Martin Ljung, Maria Lundkvist, Gösta Ekman, Claes Eriksson, Birgitta Andersson, Povel Ramel, Bosse Parnevik, Tomas von Brömsen, Lasse Åberg, Anne Charlotte Harvey, Björn Gustafson, Mia Skäringer, Manne af Klintberg, Owe Thörnqvist och Peter Carlsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.