2016-02-19 13:49

2016-02-19 19:05

Kvinna rånad i sin bostad

MUNKFORS

En kvinna blev på torsdagsförmiddagen rånad i sitt hem i Munkfors av en man och en kvinna i 30-årsåldern.

– Vi hade begärt hämtning på den misstänkte mannen rörande ett tidigare inbrott i Munkfors. I samband med det kunde vi gripa honom och en kvinna inte långt efter rånet, säger förundersökningledaren Tore Persson.

Mannen och kvinnan är enligt polisen bekant med den rånade kvinnan.

– De kom över några tusenlappar, kvinnan blev inte fysiskt skadad i samband med rånet, säger Persson.

Förhör med de två misstänkta för brottet hölls under torsdagseftermiddagen. Båda två försattes därefter på fri fot.

 

– Vi hade begärt hämtning på den misstänkte mannen rörande ett tidigare inbrott i Munkfors. I samband med det kunde vi gripa honom och en kvinna inte långt efter rånet, säger förundersökningledaren Tore Persson.

Mannen och kvinnan är enligt polisen bekant med den rånade kvinnan.

– De kom över några tusenlappar, kvinnan blev inte fysiskt skadad i samband med rånet, säger Persson.

Förhör med de två misstänkta för brottet hölls under torsdagseftermiddagen. Båda två försattes därefter på fri fot.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.