2016-01-22 14:03

2016-01-22 14:06

Varning för inbrott

MUNKFORS/HAGFORS

Ett inbrott på Bliavägen i Munkfors under torsdagen har fått polisen att gå ut med en varning till allmänheten.

Ett fönster till en villa hade brutits upp under dagen och inne i huset har guldsmycken tillgripits. Elektronikvaror har ratats och inget är förstört eller tillstökat i onödan. Sannolikt har ett fordon parkerats en bit ifrån och tjuven/tjuvarna har kommit till fastigheten till fots.

Polisen i grannkommunen har gått ut med en varning via hemsidan Trygg i Hagfors där man manar till ökad uppmärksamhet i hela kommunen.

 

Ett fönster till en villa hade brutits upp under dagen och inne i huset har guldsmycken tillgripits. Elektronikvaror har ratats och inget är förstört eller tillstökat i onödan. Sannolikt har ett fordon parkerats en bit ifrån och tjuven/tjuvarna har kommit till fastigheten till fots.

Polisen i grannkommunen har gått ut med en varning via hemsidan Trygg i Hagfors där man manar till ökad uppmärksamhet i hela kommunen.