2015-11-30 11:51

2015-11-30 11:51

Forsnäshallen rustas upp

MUNKFORS

Forsnäshallen ska rustas upp för närmare sju miljoner kronor. Det beslutade kommunfullmäktige i förra veckan.

Som NWT tidigare har skrivit har Forsnäshallen varit i stort behov av renovering och så här kommenterar kommunalrådet Mathias Lindquist (S) beslutet:

– Föreningslivet spelar en stor och betydelsefull roll i Munkfors kommun. Därför är det viktigt att vi ger barn och ungdomar rätt förutsättningar i form av en modern sporthall.

Renoveringen startar redan nästa vecka och väntas vara klar under sommaren 2016. Enligt ett pressmeddelande från Munkfors kommun kan verksamheterna komma att påverkas vid vissa perioder och tillfällen, men ska i huvudsak kunna pågå som vanligt.

Som NWT tidigare har skrivit har Forsnäshallen varit i stort behov av renovering och så här kommenterar kommunalrådet Mathias Lindquist (S) beslutet:

– Föreningslivet spelar en stor och betydelsefull roll i Munkfors kommun. Därför är det viktigt att vi ger barn och ungdomar rätt förutsättningar i form av en modern sporthall.

Renoveringen startar redan nästa vecka och väntas vara klar under sommaren 2016. Enligt ett pressmeddelande från Munkfors kommun kan verksamheterna komma att påverkas vid vissa perioder och tillfällen, men ska i huvudsak kunna pågå som vanligt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.