2015-11-12 22:03

2015-11-12 22:03

Munkforsduo bäst i Svealand

KARLSTAD

På torsdagskvällen utsågs Fredrik Berghel och Olle Hulteberg från Inission AB i Munkfors till Svealands främsta entreprenörer.

Utnämningen offentliggjordes vid en tillställning i Karlstad under torsdagen. I och med vinsten kommer de att representera Svealand i riksfinalen i Stockholm i januari och har då chans att vinna EY Entrepreneur of the year.

I ett pressmeddelande motiverar juryn sitt val så här: "I en internationellt mycket konkurrensutsatt miljö har de genom en systematisk och strukturerad ledarskapsmodell och på ett mycket engagerat sätt lyckats skapa ett företag med stor potential för ytterligare tillväxt. De gör helt enkelt saker annorlunda".

Inission AB står för tillverknings- och logistisktjänster inom industrielektronik.

Utnämningen offentliggjordes vid en tillställning i Karlstad under torsdagen. I och med vinsten kommer de att representera Svealand i riksfinalen i Stockholm i januari och har då chans att vinna EY Entrepreneur of the year.

I ett pressmeddelande motiverar juryn sitt val så här: "I en internationellt mycket konkurrensutsatt miljö har de genom en systematisk och strukturerad ledarskapsmodell och på ett mycket engagerat sätt lyckats skapa ett företag med stor potential för ytterligare tillväxt. De gör helt enkelt saker annorlunda".

Inission AB står för tillverknings- och logistisktjänster inom industrielektronik.