2015-09-11 20:30

2015-09-11 20:30

"Det är så oseriöst"

MUNKFORS

Kommunalrådet ilsknade när Munkfors utsågs till en av Sveriges fulaste orter.

”Två så kallade bloggare som har en karta framför sig och kastar pil på den för att sedan åka dit och kalla den platsen för Sveriges 10 fulaste städer, skärpning!”

Munkfors kommunalråd Mathias Lindquist var rejält upprörd när han skickade sitt mejl till NWT:s redaktion.

– Undersökningen känns så oseriös. I alla landets 290 kommuner finns det sidor som inte är vackra, men det ligger helt i betraktarens öga. I Munkfors finns byggnader som är värda många 100 000 kronor som motiv i Lars Lerins målningar, och som här anses vara de fulaste i landet. Det är bara så dumt.

Han är ändå glad att vi kommit till Munfors för att visa upp en annan bild.

– Jag tror inte att de där bloggarna varit på alla orter, utan gått på inskickade bilder. Det är ju invånarna själva och vad de tycker som räknas. De kände sig frustrerade, de bor här och älskar sin kommun och ort. Det är patetiskt när vi är en av de kommuner som ökar mest procentuellt sett i Värmland.

”Två så kallade bloggare som har en karta framför sig och kastar pil på den för att sedan åka dit och kalla den platsen för Sveriges 10 fulaste städer, skärpning!”

Munkfors kommunalråd Mathias Lindquist var rejält upprörd när han skickade sitt mejl till NWT:s redaktion.

– Undersökningen känns så oseriös. I alla landets 290 kommuner finns det sidor som inte är vackra, men det ligger helt i betraktarens öga. I Munkfors finns byggnader som är värda många 100 000 kronor som motiv i Lars Lerins målningar, och som här anses vara de fulaste i landet. Det är bara så dumt.

Han är ändå glad att vi kommit till Munfors för att visa upp en annan bild.

– Jag tror inte att de där bloggarna varit på alla orter, utan gått på inskickade bilder. Det är ju invånarna själva och vad de tycker som räknas. De kände sig frustrerade, de bor här och älskar sin kommun och ort. Det är patetiskt när vi är en av de kommuner som ökar mest procentuellt sett i Värmland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.