2015-08-14 16:05

2015-08-14 16:06

Munkforsambassadörer

MUNKFORS: Agnes och Clapson har utsetts till "vardagshjältar"

Agnes Nilsson och Owe ”Clapson” Carlsson har av gruppen Profilera Munkfors utsetts till ”vardagshjältar”, en utmärkelse som är till för att uppmärksamma privatpersoner som med sitt stora engagemang gör insatser för hela Munkfors kommun.

13-åriga Agnes Nilsson tilldelas utmärkelsen för att hon trots sin ringa ålder visat stor förmåga att sätta egna texter till låtar och spela in videofilmer som hon sedan publicerar på bland annat social medier. En låt handlar om Munkfors där hon på ett smakfullt och roligt sätt fått fram all det positiva som Munkfors-Ransäter står för.

”Hon pratar varmt om orten och är en av våra yngsta och bästa ambassadörer i kommunen”, som det står i motiveringen.

Owe ”Clapson” Carlson är en eldsjäl som inte bara driver Fridolf Rhudin-muséet och anordnar bondkomikfestivaler, han är en person som ställer upp med sin fantastiska underhållningsförmåga i många ideella sammanhang i kommunen.

”Han är mån om kulturarvet och gör god pr för Munkfors-Ransäter, inte bara i sin kommun utan i hela landet”, poängteras i motiveringen.

13-åriga Agnes Nilsson tilldelas utmärkelsen för att hon trots sin ringa ålder visat stor förmåga att sätta egna texter till låtar och spela in videofilmer som hon sedan publicerar på bland annat social medier. En låt handlar om Munkfors där hon på ett smakfullt och roligt sätt fått fram all det positiva som Munkfors-Ransäter står för.

”Hon pratar varmt om orten och är en av våra yngsta och bästa ambassadörer i kommunen”, som det står i motiveringen.

Owe ”Clapson” Carlson är en eldsjäl som inte bara driver Fridolf Rhudin-muséet och anordnar bondkomikfestivaler, han är en person som ställer upp med sin fantastiska underhållningsförmåga i många ideella sammanhang i kommunen.

”Han är mån om kulturarvet och gör god pr för Munkfors-Ransäter, inte bara i sin kommun utan i hela landet”, poängteras i motiveringen.