2015-07-18 06:00

2015-07-18 14:47

Unik utförsäljning

MUNKFORS

I dag är det julafton för älskare av vintagekläder. Då kommer Munkforsrevyn att sälja kläder som de köpt ur Maj- Lis Bakkes stora legendariska kostymförråd.

– Det är mest vanliga 50- och 60-tals kläder vi säljer. Men också brudklänningar och balklänningar, säger Morgan Englund från Munkforsrevyn.

Försäljningen sker på Laxholmen, där Munkforsrevyn förfogar över 400 kvadratmeter. Men som ändå visat sig vara för litet för klädsamlingen. I samband med utförsäljningen visas rariteter upp som inte är till salu, däribland Josephine Bakers klänning. Utförsäljningen startar klockan 12.

– Det är mest vanliga 50- och 60-tals kläder vi säljer. Men också brudklänningar och balklänningar, säger Morgan Englund från Munkforsrevyn.

Försäljningen sker på Laxholmen, där Munkforsrevyn förfogar över 400 kvadratmeter. Men som ändå visat sig vara för litet för klädsamlingen. I samband med utförsäljningen visas rariteter upp som inte är till salu, däribland Josephine Bakers klänning. Utförsäljningen startar klockan 12.