2015-05-17 16:11

2015-05-17 16:11

Bilar fångade storpublik

RANSÄTER: Succé för Wolfland springmeet

Årets upplaga av Wolfland springmeet blev en publiksuccé trots det gråkalla vädret. Över 1 500 besökare kom för att titta närmare på uppemot 400 utställande ekipage.

– Det blev inte riktigt så många som i fjol men då var det väldigt fint väder, säger Fredrik Englund i arrangörsföreningen Wolfland Cruisers.

Då sattes nytt deltagarrekord för vårmötets 20-åriga historia med 410 utställare. I fjol lockade arrangemanget över tusen betalande, i år betydligt fler vilket är ett gott betyg med tanke på de regntunga skyarna som började släppa ifrån sig lite droppar när det närmade sig prisutdelning.

Etta bland 50-talsbilarna blev Arne Nilsson från Torsby med sin Desoto 1958, 60-talsklassen vanns av Leif Karlsson från Sunne med sin Cadillac Eldorado 1960 och bästa 70-talare blev Jimmy Holmberg från Torsby med sin Dodge Superbird 1970.

Det mest prestigefyllda priset Peoples choice, där besökarna röstar fram årets vinnare, gick till en Chevrolet Impala av 1964 års modell som ägs av Christian Hansson från Karlstad.

– Det blev inte riktigt så många som i fjol men då var det väldigt fint väder, säger Fredrik Englund i arrangörsföreningen Wolfland Cruisers.

Då sattes nytt deltagarrekord för vårmötets 20-åriga historia med 410 utställare. I fjol lockade arrangemanget över tusen betalande, i år betydligt fler vilket är ett gott betyg med tanke på de regntunga skyarna som började släppa ifrån sig lite droppar när det närmade sig prisutdelning.

Etta bland 50-talsbilarna blev Arne Nilsson från Torsby med sin Desoto 1958, 60-talsklassen vanns av Leif Karlsson från Sunne med sin Cadillac Eldorado 1960 och bästa 70-talare blev Jimmy Holmberg från Torsby med sin Dodge Superbird 1970.

Det mest prestigefyllda priset Peoples choice, där besökarna röstar fram årets vinnare, gick till en Chevrolet Impala av 1964 års modell som ägs av Christian Hansson från Karlstad.