2015-05-08 06:00

2015-05-08 06:00

Kjell och Susan är vardagshjältar

MUNKFORS

Att uppmärksamma privatpersoner som med sitt stora engagemang gör insatser för hela Munkfors kommun är en uppgift som gruppen Profilera Munkfors har.

Gruppen består av representanter från både kommunen och näringslivet och nu har två nya ”vardagshjältar” utsetts; Kjell Jormesäter och Susan Hendra Rundqvist.

Kjell Jormesäter tilldelas utmärkelsen för sitt ”ideella engagemang i mångt och mycket. När det händer något i Munkfors ställer Kjell upp med egenhändiga idéer och upptåg. Med sin positiva inställning och uppfinningsrikedom har han skänkt mycket av sin fritid till att överraska, glädja och hjälpa andra. Hans hjärta för Munkfors är stort.”

Susan Hendra Rundqvist tilldelas utmärkelsen för sin ”passion för att fotografera och dela med sig av sina foton på sociala medier. Hon är en utmärkt amatörfotograf som med fin känsla förmedlar bilder från historiska platser, gårdar och natur i Munkfors-Ransäter.”

Gruppen består av representanter från både kommunen och näringslivet och nu har två nya ”vardagshjältar” utsetts; Kjell Jormesäter och Susan Hendra Rundqvist.

Kjell Jormesäter tilldelas utmärkelsen för sitt ”ideella engagemang i mångt och mycket. När det händer något i Munkfors ställer Kjell upp med egenhändiga idéer och upptåg. Med sin positiva inställning och uppfinningsrikedom har han skänkt mycket av sin fritid till att överraska, glädja och hjälpa andra. Hans hjärta för Munkfors är stort.”

Susan Hendra Rundqvist tilldelas utmärkelsen för sin ”passion för att fotografera och dela med sig av sina foton på sociala medier. Hon är en utmärkt amatörfotograf som med fin känsla förmedlar bilder från historiska platser, gårdar och natur i Munkfors-Ransäter.”