2017-09-15 06:00

2017-09-15 06:00

Satsar på en transportbilshall

KARLSTAD: Wafab utökar försäljningsytorna

Wafab bil storsatsar på transportbilar. Nu öppnar man en helt egen bilhall för de här fordonsmodellerna.
– Vi får tre gånger så stora lokaler för transportbilar.

Det berättar Joakim Andersson som är säljansvarig.

Under många år har Wafab bil haft sin försäljning av transportbilar inne i den stora bilhallen, men ytorna har varit begränsade. Därför väljer man nu att öppna en helt egen försäljningslokal för dessa lite större fordon.

– Detta har en tid fungerat som lagerlokal, men eftersom transportsidan har växt så kraftigt de senaste åren väljer vi att göra den här satsningen. Lokalerna blir på 1 000 kvadratmeter, tre gånger så mycket som tidigare.

Företaget väljer att fokusera på att sälja Fiats transportmodeller.

– Intresset för dem är mycket stort. De har bra kvalitet och sortimentet är stort, just nu totalt sex modeller som vi alla kommer att sälja. En av de modeller som går bäst är deras stora pickup Fullback, berättar Jörgen Andersson.

– Den här marknaden växer hela tiden. Samtidigt är konkurrensen väldigt stor, men vi tänker konkurrera med bra eftermarknadsservice och långsiktiga kundkontakter.

Det berättar Joakim Andersson som är säljansvarig.

Under många år har Wafab bil haft sin försäljning av transportbilar inne i den stora bilhallen, men ytorna har varit begränsade. Därför väljer man nu att öppna en helt egen försäljningslokal för dessa lite större fordon.

– Detta har en tid fungerat som lagerlokal, men eftersom transportsidan har växt så kraftigt de senaste åren väljer vi att göra den här satsningen. Lokalerna blir på 1 000 kvadratmeter, tre gånger så mycket som tidigare.

Företaget väljer att fokusera på att sälja Fiats transportmodeller.

– Intresset för dem är mycket stort. De har bra kvalitet och sortimentet är stort, just nu totalt sex modeller som vi alla kommer att sälja. En av de modeller som går bäst är deras stora pickup Fullback, berättar Jörgen Andersson.

– Den här marknaden växer hela tiden. Samtidigt är konkurrensen väldigt stor, men vi tänker konkurrera med bra eftermarknadsservice och långsiktiga kundkontakter.