2016-04-30 06:00

2016-04-30 06:00

Åhlin-Kottulinsky tävlar i Tyskland

MOTOR

Under lördag och söndag tävlar Karlstadtjejen Mikaela Åhlin-Kottulinsky i Sachsenring, Tyskland, i ADAC GT Masters.

– Premiären på Oschersleben var en utmaning i sig och nu kommer jag till en bana som jag aldrig kört på tidigare som är både snabb och teknisk, säger Mikaela.

Teamet hade planerat en test mellan de båda racen men hade problem att få upp rätt temperatur i framdäcken och beslöt sig för att ställa in testdagarna.

– Det är här som min teamkollega Marco Bonanomi med all sin erfarenhet och kunskap tar de viktiga besluten, för vi måste först veta varför vi har problemet och se till att få det åtgärdat innan vi kör en test och jag kan verkligen skratta mig lycklig att få köra tillsammans med honom, säger Mikaela.

– Premiären på Oschersleben var en utmaning i sig och nu kommer jag till en bana som jag aldrig kört på tidigare som är både snabb och teknisk, säger Mikaela.

Teamet hade planerat en test mellan de båda racen men hade problem att få upp rätt temperatur i framdäcken och beslöt sig för att ställa in testdagarna.

– Det är här som min teamkollega Marco Bonanomi med all sin erfarenhet och kunskap tar de viktiga besluten, för vi måste först veta varför vi har problemet och se till att få det åtgärdat innan vi kör en test och jag kan verkligen skratta mig lycklig att få köra tillsammans med honom, säger Mikaela.